DECLARACIÓ D’ACCESSIBILITAT

Montse Castro es compromet a fer que el vostre lloc web, sinopsi.cat, sigui accessible per a tots els usuaris, incloent-hi persones amb discapacitats. Estem compromesos a garantir que el nostre lloc web compleixi les pautes d’accessibilitat web de nivell AA de la WCAG 2.1.

SITUACIÓ DE COMPLIMENT

Les Pautes d’Accessibilitat per al Contingut Web (WCAG) defineixen els requisits per a dissenyadors i desenvolupadors per millorar l’accessibilitat per a persones amb discapacitats. Es defineixen tres nivells de conformitat: Nivell A, Nivell AA i Nivell AAA. organicsoul.es compleix parcialment amb WCAG 2.1 Nivell AA. Parcialment conforme significa que algunes parts del contingut no compleixen completament l’estàndard d’accessibilitat.

CONTINGUT NO ACCESSIBLE

Podrien existir documents ofimàtics en PDF i altres formats que no compleixin totalment els requisits d’accessibilitat. Es poden sol·licitar els documents completament accessibles des del formulari de contacte.

Podrien existir errors de codi puntuals dedició en alguna pàgina web.

FEEDBACK

Estem compromesos a continuar millorant l’accessibilitat del nostre lloc web per garantir que sigui accessible per a tothom. Si tens alguna pregunta o suggeriment, si us plau contacta’ns.

Signatura: Montse Castro
Data: 10 de setembre de 2023