EMDR

DESCOBREIX L'EFICAÇ
TRACTAMENT AMB EMDR

SINOPSI: Tractament amb mètode MDR

Què és l’EMDR?

L’EMDR (Desensibilització i Reprocessament per Moviments Oculars) és abordatge psicoterapèutic altament efectiu i àmpliament investigat en el tractament de traumes, estrès posttraumàtic, ansietat, depressió, fòbies i altres patologies. Utilitzant l’estimulació bilateral busca reprocessar i dessensibilitzar records traumàtics, facilitant la seva integració. També s’utilitza per treballar recursos i creences que t’ajudin a augmentar la qualitat de vida.

Amb l’EMDR experimentaràs una major capacitat per afrontar l’estrès i una major resiliència emocional.

Com serà?

Farem una primera sessió per a conèixer i avaluar les dificultats que estàs patint i marcar uns objectius terapèutics i una freqüència de treball.

A continuació t’explicaré el protocol que seguirem i t’oferiré recursos i eines que t’aportin seguretat i major autoregulació. Establirem els temes a treballar i ho farem aplicant l’abordatge de l’EMDR.

L’EMDR t’ajuda a:

Alliberar traumes, reduir l’ansietat i l’estrès, millorar l’autoestima, enfortir les habilitats d’afrontament i sentir major benestar general.

Contacta amb mi, sé com ajudar-te

Sóc Montserrat Castro Balasch, llicenciada en psicologia, i la meva missió és acompanyar-te per impulsar i augmentar el teu benestar personal.