Psicologia infantil i adolescents

EL BENESTAR EMOCIONAL
TAMBÉ ÉS COSA D’INFANTS

SINOPSI: Atenció psicològica per a nens, adolescents i pares.

Vols ajudar al teu fill/a?

La infància és una etapa de desenvolupament i de grans aprenentatges per als infants i l’adolescència és el període en què el teu fill/a fa front a canvis físics, psíquics i de relació.

Durant les diferents etapes poden sorgir problemes que dificultin el seu desenvolupament i que et preocupin.

Trobaràs un espai d'expressió i atenció per al teu fill/a tenint en compte la seva etapa evolutiva i la seva edat.

Com ajudarem al teu fill/a?

Així treballo amb mares, pares, infants i adolescents.

1) Fem una primera visita amb els pares i mares per atendre els aspectes que us preocupen en relació al vostre fill/a.

2) Realitzo l’avaluació psicològica infantil i juvenil exhaustiva i personalitzada, primerament creant un clima de confiança on el teu fill/a es pugui sentir còmode i respectat i a continuació utilitzant l’entrevista, el joc i l’ús de tests i proves psicomètriques adequades a cada cas. Desenvolupo un estudi complet i personalitzat de l’infant o adolescent, en què s’avaluen en cada cas les dificultats concretes expressades pels pares o l’escola. Es tenen en compte les capacitats cognitives, l’adquisició d’aprenentatges instrumentals, l’estat emocional, les habilitats socials i de relació i el comportament.

3) Em torno a reunir amb vosaltres (mares i pares) per explicar-vos el diagnòstic, els objectius d’intervenció i entregar-vos un informe amb els resultats.

4) Iniciem la intervenció amb l’objectiu de potenciar el benestar emocional del menor i el seu desenvolupament satisfactori. Ofereixo pautes als pares i em reuneixo amb l’escola o altres professionals que treballin en el cas.

Ofereixo atenció presencial i online per a pares.

Amb els infants o adolescents les sessions sempre són presencials.

Què aconseguiràs?

– Comprensió de les dificultats: Entendre el que passa al teu fill/a obtenint un diagnòstic de les dificultats basat en resultats objectius.

– Tractament personalitzat i efectiu: Comptaràs amb un pla d’intervenció individualitzat i efectiu.

– Acompanyament expert: Rebràs un acompanyament amable i expert que et permetrà sostenir allò que et preocupa i acompanyar al teu fill/a mitjançant eines i estratègies especialitzades.

– Canvis sòlids i duradors: Impulsarem el benestar del teu fill/a, mitjançant el suport professional que l’ajudi a consolidar canvis en les dificultats que et preocupen.

ÀREES D’INTERVENCIÓ

Contacta amb mi, sé com ajudar-te

Sóc Montserrat Castro Balasch, llicenciada en psicologia, i la meva missió és acompanyar-te per impulsar i augmentar el teu benestar personal.