Psicoteràpia individual per a adults

FRENA, AVUI HAS PARAT A
ESCOLTAR-TE?

SINOPSI: Atenció psicològica individual per a adults

A la vida transitem moments de crisi, amb problemes personals, familiars, professionals o socials.

Vivim circumstàncies vitals adverses que alteren la nostra quotidianitat i que ens afecten de tal manera que ens costa trobar la serenitat i el benestar, patint ansietat, depressió, irritabilitat, etc.

Experimentem canvis constants i de vegades no sabem afrontar-los.

Hi ha etapes en què també ens pot interessar aprofundir en el nostre autoconeixement i perfeccionar aquells aspectes que ens aporten malestar.

Aprèn a escoltar-te, estimar-te i nodrir-te, sabent gestionar l’angoixa, la tristesa i la por.

Com serà:

1) Farem una primera visita per a conèixer-nos on des d’un clima de confidencialitat i respecte avaluarem les diferents àrees de dificultat i desenvoluparem objectius terapèutics per aconseguir aquells canvis que et portaran a millorar la teva qualitat de vida.

2) Iniciarem intervenció on t’oferiré eines i estratègies que puguis aplicar fora de la consulta i que et permetin resoldre les dificultats actuals i augmentar el teu benestar. A la consulta no només parlarem, realitzarem exercicis pràctics que et permetin trobar solucions efectives.

Treballarem des d’una perspectiva cognitivoconductual i aplicarem altres abordatges psicoterapèutics centrant la intervenció en les dificultats presents, buscant una qualitat de vida satisfactòria mitjançant una intervenció breu i eficaç.

Ofereixo atenció presencial i online.

Què aconseguiràs?

– Claredat: Amb els meus coneixements i experiència t’acompanyaré a escoltar-te, acceptar i entendre les dificultats actuals, obtenir major autocontrol i gestió de la teva pròpia vida.

– Solucions: Activarem recursos i t’oferiré estratègies i eines que t’ajudin a crear el teu propi mètode per afrontar les dificultats actuals i les que puguin sorgir en el futur.

– Canvis sòlids i duradors: Aprendre a viure amb coherència i a augmentar la teva qualitat de vida a llarg plaç.

ÀREES D'INTERVENCIÓ

Contacta amb mi, sé com ajudar-te

Sóc Montserrat Castro Balasch, llicenciada en psicologia, i la meva missió és acompanyar-te per impulsar i augmentar el teu benestar personal.